Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Новини 2015-2016 н.р.
  • Реєстрація

21-23 червня проводяться кваліфікаційні пробні роботи у навчальних групах кулінарного профілю першого курсу з професій кухар та кондитер.

23 червня. У випускних групах державна кваліфікаційна атестація завершується захистом дипломних та творчих робіт.

22 червня відбулися збори трудового колективу нашого навчального закладу, на яких порядком денним був звіт директора училища про роботу за 2015 – 2016 роки.

21 червня за ініціативи департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації відбулася урочиста подія для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, професійно-технічних навчальних закладів.

16 червня відбулося відзначення закарпатців освітньої галузі, які за підсумками Всеукраїнського конкурсу «Панорама творчих уроків – 2016» на тему «Формування критичного мислення особистості в навчально-виховному процесі», проведеного видавництвом «Шкільний світ» за підтримки Національної академії педагогічних наук України, Профспілки працівників освіти й науки України, здобули упевнену перемогу.

15 червня в рамках державної кваліфікаційної атестації проводяться кваліфікаційні пробні роботи у випускних групах з професії кухар п’ятого розряду та кондитер четвертого розряду. Роботи учні виконували у сучасно обладнаних лабораторіях, де створені умови, абсолютно наближені до реального технологічного процесу підприємств галузі.

10 червня відбулося засідання членів приймальної комісії з набору на навчання у 2016-2017 навчальному році.

08 червня. На базі Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету відбулось засідання науково-методичної комісії з професій торгівлі, сфери послуг, харчової промисловості та туристичної діяльності науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України

26 травня. Бібліотекар нашого навчального закладу Мусієнко  З.Л. мала змогу відвідати відкриття  книжкової виставки «Книга-Фест-2016», яке проходило в галереї «Ужгород».

11 травня. Завершується професійно-теоретична підготовка у навчальних групах другого курсу, які навчаються за професією кухар п’ятого розряду.

10 травня. В кухні-лабораторії училища відбувся майстер-клас шеф-кухаря Асоціації Західної Шеф Групи Панова Геннадія на тему: «Сучасні технології приготування страв».

Вітаємо з Христовим Воскресінням!

29 квітня. Учні групи за професією офіціант, бармен першого курсу під керівництвом майстрів в/н Борисенкової В.Т. та Кузьми Н.В. в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю презентували майстер-клас з сервірування святкових столів до Великодніх свят.

29 квітня. З давніх-давен українські господині на Великдень пекли та прикрашали паски. Існує багато традицій не тільки з випікання пасок, але і з їх прикрашання. У кухні-лабораторії училища майстер-клас з приготування елементів прикрашання паски показали учні групи №1 другого курсу з професії кухар

28 квітня. Відкрите лабораторно-практичне заняття з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Приготування страв з птиці та субпродуктів» провела викладач Галас Н.П. у групі учнів №2 другого курсу, які навчаються за професією кухар 5 розряду.

Хто Online

Зараз 46 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів