28 жовтня викладач Кузьма Н.В. провела відкритий урок з предмета «Основи санітарії і гігієни» на тему: «Характеристика мікроорганізмів» в групі продавців продовольчих та непродовольчих товарів ІІ курсу. Використання мультимедійної презентації та інших дидактичних матеріалів зробило урок цікавим, змістовним. Педагог використала міжпредметні зв’язки з предметами «Товарознавство продовольчих товарів», «Організація торгівлі», виробниче навчання, завдяки чому учні повторили раніше засвоєний матеріал про ознаки недоброякісності продовольчих товарів, що активізувало їх до сприйняття нової теми. Висока активність учнів при закріпленні навчального матеріалу показала доцільність використання інноваційних методів навчання та належний рівень педагогічної майстерності викладача, в результаті чого мета уроку була досягнута.

 

DSC09525.JPG DSC09528.JPG DSC09532.JPG

DSC09536.JPG

Коментарії